Abonneren  Inloggen

HP Netherlands BV

HP is een bewezen leider op het gebied van personal systems en afdrukken en levert innovaties die mensen in staat stellen om te creëren, te communiceren en te inspireren als nooit tevoren. We benutten onze sterke financiële positie om ons leiderschap in traditionele markten uit te breiden en te investeren in opwindende nieuwe technologieën.

Onze Large Format Print Business is een wereldwijde leider in commerciële en industriële printoplossingen. Het Large Format Print-portfolio omvat DesignJet en Latex, die een belangrijke rol spelen bij het stimuleren van de analoog-naar-digitale transformatie van de grafische industrie.

Lees meer over het Large Format Print-portfolio van HP

 

FESPA 2023 München, Duitsland

Dit jaar ligt de focus van HP op de 'Beyond Expectation' FESPA-stand op duurzame impact en hoe printserviceproviders nieuwe niveaus van duurzaamheid kunnen bereiken met de nieuwste grootformaattechnologie – of dat nu is via HP's nieuwste digitale printers, overschakelen op watergebaseerde Latexinkt die wordt geleverd in HP's EcoCarton-kartonnen cartridges, of manieren vinden om meer materialen te recyclen via programma's zoals HP Planet Partners.

Schrijf je hier in voor het evenement

 


Contactgegevens

www.hp.comnl-nlprinterslarge-formatlatex-printers.html
Krijgsman 75
1186 DR Amstelveen
+31 615003702

Redmer Toxopeus | Partner Business Manager Benelux & DK LF Printing


Ook partner worden?

Meld je aan als partner

Nieuws over HP Netherlands BV