Abonneren  Inloggen

Zien we jou morgen op de rode loper van Printing Wonderland?

23 november 2023

Morgen reizen duizenden printprofessionals af naar Dokkum, voor het Printing Wonderland festival dat daar zal plaatsvinden. Om al die bezoekers op feestelijke wijze te verwelkomen wordt er voor hen een heuse rode loper uitgerold. Aan de redactie van PRINTmatters de eer om bezoekers van het printfestival te verrassen met een echt rode loper-moment, compleet met interview en filmcrew.

Organisator van het event Probo heeft samen met een aantal printprofessionals hard gewerkt aan de aankleding van het terrein en het samenstellen van een uitdagend en inspirerend programma. Alle ingrediënten voor een geweldige dag zijn aanwezig.

Op het terrein staan diverse grote feesttenten die helemaal in Winter Wonderland-sfeer zijn opgetuigd. Er is een unieke Print-Elfstedentocht: een creatieve en interactieve tocht door het 25.000 m2 grote productiehuis van Probo. Ook zijn diverse sprekers, een gezellig café waar genetwerkt kan worden, een dweilorkest en lekkere hapjes. ’s Avonds wordt het festival afgesloten met een enorm feest, waarbij grote namen als Jeroen van der Boom en Diggy Dex het podium zullen betreden.

‘Deze dag is echt bedoeld als een feest voor iedereen die werkzaam is in de printwereld’, zegt Jordy Silva de Jong, ‘We willen gezamenlijk successen vieren, met iedereen binnen het ecosysteem van printprofessionals, leveranciers, media en producenten.’

Printing Wonderland is exclusief toegankelijk voor printprofessionals. Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar. Wil je er graag bij zijn, neem dan contact op met de klantenservice van Probo om last minute ticket nog een ticket te bemachtigen. En wie weet zien we jou dan vrijdag ook op de rode loper!


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters