Abonneren  Inloggen

Overname Studio Scherp door Vorm & Letters

1 september 2023

Studio S. en Vorm & Letters BV maken bekend dat ze overeenstemming hebben bereikt over de overname van Studio Scherp per 1 oktober 2023.

Studio Scherp is een allround SI'BON erkend reclamebedrijf met 75 jaar historie. Het bedrijf wordt geleid door Leny S. en Olaf Scherpenisse en onderscheidt zich in lichtreclame, gevelbelettering, bewegwijzering, projectborden, retail communicatie en autobelettering.

Pensioen

Scherpenisse: ‘Ondanks dat wij nog steeds met heel veel plezier ons werk doen nadert ook onze pensioengerechtigde leeftijd. Daarom hebben we besloten om het wat rustiger aan te doen en samen te gaan genieten van onze hobby’s, elkaar en het gezin. De laatste jaren zijn wij bezig geweest een geschikte kandidaat te vinden die kwaliteit en service levert zoals onze klanten van ons gewend zijn en die hebben we gevonden.’

Fullcolour visuals

Vorm & Letters verzorgt full service alle voorkomende vormen van signing en alle sign-gerelateerde producten en diensten, waarbij verlichte gevelreclames en grootformaat fullcolor visuals de meest voorkomende producten zijn. De werkzaamheden bestaan uit adviseren, ontwerpen, produceren, plaatsen en het onderhouden van signing. Het bedrijf is gevestigd in Hazerswoude en wordt geleid door Richard Berckenkamp en Arno Schuurink.

Toegenomen schaalgrootte

Schuurink: ‘We zijn verheugd met de overname van Studio Scherp. Dit stelt ons in staat om efficiencyvoordelen te realiseren, maar vooral om klanten door de toegenomen schaalgrootte blijvend professioneel, flexibel en betrouwbaar te kunnen bedienen. Studio Scherp sluit goed aan bij onze kernwaarden en ambities, heeft een goede staat van dienst en een mooie klantenportefeuille.’

Met de nieuwe eigenaar is de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd en blijft de werkgelegenheid behouden. Voor directeur Scherpenisse zijn dit cruciale voorwaarden om het familiebedrijf met een gerust hart over te dragen.

Per 1 oktober 2023 worden de werkzaamheden van beide bedrijven voortgezet vanaf de locatie Denemarkenlaan 2, Hazerswoude-Dorp onder de naam Vorm & Letters BV.

Foto: Arno Schuurink, directeur-eigenaar van Vorm & Letters (links) en Olaf Scherpenisse, directeur-eigenaar van Studio Scherp. (foto Vorm & Letters)


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters