Abonneren  Inloggen

Boekhandel Wagner in Sassenheim viert verschijning laatste deel Zeven Zussen-serie met ‘grootste Boekenontbijt van Europa’

9 mei 2023

Op 11 mei verschijnt ‘Atlas. Het verhaal van Pa Salt’, het laatste deel in de succesvolle boekenreeks 'De Zeven Zussen'. Ter gelegenheid daarvan organiseert Boekhandel Wagner uit Sassenheim donderdag een groots boekenontbijt, naar eigen zeggen het grootste van Europa. De boekhandel hoopt op honderden deelnemers, die in park Rusthoff in Sassenheim kunnen plaatsnemen aan meterslange tafels.

Deelnemers aan het ontbijt kunnen ter plekke een exemplaar van het boek aanschaffen. ‘Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je (nog) geen boek van de serie hebt gelezen. Saamhorigheid en verbinding staan bovenaan! We kunnen niet wachten om dit met elkaar te vieren en er een bijzondere ochtend van te maken’, meldt de boekwinkel op zijn website.

Atlas

‘Atlas. Het verhaal van Pa Salt’, is het achtste deel in de populaire serie van Lucinda Riley en werd geschreven door haar zoon Harry Whittaker. Riley overleed in 2021, maar schreef voor haar dood al een aantal belangrijke passages van het laatste deel. Ook liet ze gedetailleerde instructies achter. Het was haar wens dat haar zoon het boek zou voltooien. Ze werkten eerder samen aan de 'Beschermengel'-reeks.

Wereldwijd zijn er tientallen miljoenen exemplaren uit De Zeven Zussen-reeks verkocht, zo’n 90% daarvan betreft vertalingen.

Het ontbijt start om 8:08 uur en deelnemers wordt gevraagd om in Atlasblauw gekleed te komen (‘niet verplicht maar wel gaaf’).

Update 11 mei: Het Boekenontbijt was met zo’n 330 deelnemers een groot succes. De tafels slingerden door het park en veel aanwezigen verschenen inderdaad in het blauw gekleed aan het ontbijt. Het eerste exemplaar van ‘Atlas. Het verhaal van Pa Salt’ werd uitgereikt aan de burgemeester van Teylingen, Carla Breuer. Foto’s zijn te bekijken op de website van Blik op Lisse.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters