Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Op zoek naar de beste grootformaat MIS/ERP-software op FESPA 2023?

19 april 2023

Het Dataline team kijkt ernaar uit om de nieuwste MultiPress MIS/ERP technologieën te tonen op FESPA 2023 in München van 23 tot 26 mei. Bezoek het team van Dataline in Hal A1, stand E41, en ontdek hoe hun software jouw business kan transformeren.

‘Onze MultiPress-bedrijfssoftware is het toonaangevende MIS/ERP-platform voor sign- en grootformaat printbedrijven. Met eersteklas tools voor calculatie, e-business, logistiek, beheer en CO2-berekening automatiseert MultiPress de grafische industrie en helpt bedrijven hun workflows te optimaliseren, de productiviteit te verhogen en hun activiteiten te stroomlijnen.’

Wat kunnen bezoekers verwachten?

‘Op FESPA 2023 kunnen bezoekers met eigen ogen zien hoe MultiPress hun printbedrijf zal doen groeien. Ons team van experts, ondersteund door onze Europese Channel Partners, zal aanwezig zijn om de mogelijkheden van de software te demonstreren en eventuele vragen te beantwoorden:

  • Onze nieuwste versie, MultiPress 5.4, biedt geavanceerde functies en integraties met toonaangevende industriële partners zoals Canon, Zund, HP, Agfa, Caldera, Enfocus, VINK en vele anderen.
  • MultiPress biedt krachtige dashboards en rapporten die je inzicht geven in je bedrijfsvoering, prestaties en winstgevendheid.
  • Onze software berekent de koolstofuitstoot van elke printopdracht, zodat je je milieu-impact kunt bijhouden en verminderen.
  • Door onze krachten te bundelen met gecertificeerde partners bieden we krachtigere oplossingen en integraties voor sign- en grootformaatbedrijven. Dankzij ons groeiende netwerk van MultiPress Certified Technology partners kunnen MultiPress-gebruikers profiteren van een groot aantal gestandaardiseerde verbindingen met software en hardware van derden, waardoor de time-to-market wordt gestroomlijnd en versneld.

Mis deze kans niet om nieuwe mogelijkheden in de sign- en printindustrie te ontdekken met MultiPress MIS/ERP. Of je nu een groeiend bedrijf bent dat structuur en lean operations nodig heeft, of een bestaande klant die zijn configuraties wil verbeteren met nieuwe functies en add-on functionaliteit, MultiPress heeft een oplossing voor jou.’

Zelf zien hoe MultiPress jouw business kan transformeren?

Ga langs bij Dataline op FESPA 2023, en:

  • Krijg persoonlijk advies over wat de nieuwe MultiPress 5.4 Polaris update voor jouw bedrijf kan betekenen
  • Geniet van een heerlijke koffie of een koud drankje
  • Naast een heerlijk cadeau ontvang je de nieuwste MultiPress-informatie, toegespitst op jouw branche
  • Maak kans op een iPad Pro

Maak nu een afspraak voor je bezoek tijdens FESPA 2023