Abonneren  Inloggen

Koen Rozijn neemt leiding Rozijn Repro over

22 maart 2023

Vanaf 1 februari 2023 heeft Koen Rozijn de leiding overgenomen van Rozijn Repro, het bedrijf waarmee zijn ouders in 1980 gestart zijn. René en Astrid Rozijn gaan genieten van een welverdiend pensioen en omdat Koen al 8 jaar werkzaam is binnen het bedrijf doen ze dat met een gerust hart.

Als jongste van de drie kinderen van het echtpaar Rozijn hielp Koen al van jongs af aan regelmatig mee in het bedrijf van zijn ouders. In de vakanties was het vaak Koen die de bezorging voor zijn rekening nam en in de drukkerij en op kantoor hielp hij waar hij kon. Toch was het niet een vanzelfsprekendheid dat Koen het bedrijf zou overnemen. De gehandicaptenzorg trok aan Koen maar na diplomering trok de toekomst van een eigen bedrijf toch net iets meer. ‘We hoefden er in 2014 niet lang over na te denken toen Koen vertelde dat hij graag in ons bedrijf wilde werken’, aldus Astrid Rozijn. En al was het aanvankelijk niet de opzet, nu na 8 jaar ‘is hij er echt helemaal klaar voor om de leiding over te nemen’. De aankondiging dat Koen Rozijn het bedrijf van zijn ouders overneemt kwam dan ook niet als een verrassing bij het personeel ‘Onze personeelsleden wisten eigenlijk al wel dat het eraan zat te komen.’

Geen veranderingen

In de dienstverlening van Rozijn Repro zal met Koen aan de leiding niets veranderen. ‘Ik hou van de manier waarop wij contact hebben met onze klanten en de mate waarin we service verlenen. Het is mooi om te zien hoe ideeën hier uiteindelijk als eindproduct het bedrijf verlaten. En natuurlijk ben ik ook blij met de ontwikkeling die ik zelf heb mogen doormaken; ik heb hier alles in de praktijk mogen leren!’, zegt Koen.

Toekomst

‘Als je ’t kunt bedrukken, dan leveren wij het!’, is het motto van Rozijn Repro. René en Astrid Rozijn hebben er het volste vertrouwen in dat Koen met Rozijn Repro dit motto in de toekomst blijft waarmaken.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief