Abonneren  Inloggen

Chris Scully nieuwe Managing Director Koenig & Bauer UK

20 maart 2023

Koenig & Bauer benoemt Chris Scully, Sales Director bij Koenig & Bauer UK, tot nieuwe Managing Director en Sales Director van de Britse dochteronderneming. Scully, die 18 jaar lang de verkoop in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid, zal naast zijn verkoopverantwoordelijkheden de rol van algemeen directeur overnemen van Andrew Pang.

’We willen Andrew Pang bedanken voor zijn jarenlange uitstekende service. Bijna tien jaar lang heeft hij Koenig & Bauer UK veilig door zowel lokale als mondiale veranderingen en uitdagingen geleid en hij laat het bedrijf achter in een goede positie voor de toekomst’, zegt Ralf Sammeck, lid van de raad van bestuur van Koenig & Bauer. ‘We vinden dat dit het juiste moment is om het proces van het samenvoegen van de verantwoordelijkheid voor verkoop en operaties af te ronden in lijn met andere regionale dochterondernemingen waar het succesvol en zeer effectief is gebleken.’

‘Ik kijk ernaar uit om de strategische ontwikkeling van onze Britse markt voort te zetten. Onze klanten zullen profiteren van onze voortdurende ontwikkeling en ons sterke merk,’ voegt Chris Scully toe.

‘We zijn ervan overtuigd dat we met Chris Scully en Stephanie Thomson (Dorector Finance Director) en Peter Banks (Director Service) een succesvol managementteam aan het roer van Koenig & Bauer UK hebben, dat snel en behendig zal reageren op verzoeken van klanten en zo een beslissende bijdrage leveren aan ons voortdurende succes’, aldus Ralf Sammeck.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de PRINTmatters nieuwsbrief