Abonneren  Inloggen
Van onze partner Vogelaar

Nieuwe service? Abonnementenbeheer, Vogelaar regelt het!

22 februari 2023

Vogelaar is al ruim 50 jaar een begrip in de markt. Hoewel het bedrijf nog voornamelijk bekend staat om de print & verzending, is Vogelaar nu ook gespecialiseerd in fulfilment en promotionele acties. Deze dienstverlening is sinds kort uitgebreider geworden. Het bedrijf heeft namelijk een nieuwe service: abonnementenbeheer. Vanaf heden maakt en verstuurt Vogelaar dus niet alleen de periodieken, maar kan het gehele pakket aan uitgevers worden aangeboden.

Wat houdt abonnementenbeheer in?

Een goed beheer van abonnees is de basis waarop een tijdschrift draait, ongeacht of deze in print of in digitale vorm verschijnt. Zonder abonnees heeft een tijdschrift geen bestaansrecht. Om mee te kunnen gaan met de veranderingen in de digitale wereld, is een crossmedia-strategie essentieel. De database met alle informatie over abonnees, klanten en prospects is cruciaal. Deze grote hoeveelheden gegevens moeten centraal worden beheerd, actueel gehouden en toegankelijk gemaakt.

Waarom Vogelaar?

Met de nieuwe abonnementenservice van Vogelaar maak en beheer je abonnementen in een handomdraai. Je krijgt volledig inzicht in je omzet, voorwaarden, opzeggingen en software. De software houdt exact bij welke abonnementen, wanneer gefactureerd moeten worden. Deze facturen kunnen volledig automatisch worden verzonden.

Voordelen uitgever:

 • Makkelijk te gebruiken met veel verschillende typen abonnementen en variabele instap- en einddata
 • SAAS oplossing, altijd en overal geheel up to date
 • Complete service inclusief klantenservice uit naam van de uitgever
 • Transparante financiële stromen, betalingen rechtstreeks op de bankrekening van de uitgever en vele betalingsmogelijkheden
 • Verhelderende rapportages
 • Selfservice voor de abonnee, met een ingebouwde foutreductie doormiddel van ontdubbel techniek en diverse controles wat zorgt voor low maintenance voor de uitgever
 • Het gehele pakket voor uitgevers van abonneeservices tot handling/verzending

Voordelen abonnee:

 • 24/7 inzicht en toegang tot abonnee gegevens
 • Makkelijk online inzichtelijk
 • Eenvoudig om abonneegegevens online te veranderen
 • Door selfservice geen noodzaak om uitgever te benaderen

Het verwerken en analyseren van gegevens uit data kon voorheen weken of maanden duren. Niet optimaal als je dagelijks wilt bijsturen op je verkopen. Aan de hand van de duidelijke datarapportage die met het abonnementensysteem van Vogelaar zal worden gegenereerd, kunnen eenvoudig plannen worden ontwikkeld om meer sales te generen.

Abonnementenbeheer of het gehele pakket voor uitgevers bij Vogelaar?

Nieuwsgierig hoe Vogelaar kan bijdragen aan het maximaliseren van jouw omzetgeneratie of andere marketingdoelen van jouw business? Jouw ideale, veilige en duurzame partner in fulfilment, promotie en print & verzending Vogelaar regelt het!

Lees hier verder over abonnementenbeheer bij Vogelaar