Abonneren  Inloggen

NL Packaging Awards 2023 gaat van start

10 januari 2023

De NL Packaging Awards zijn sinds de eerste editie in 2016 een begrip. De awards van onze zustertitel VerpakkingsManagement geven de Nederlandse verpakkings- en designwereld het podium dat deze innovatieve en creatieve sector verdient.

De feestelijke bekendmaking van de winnaars is hét netwerkevent voor verpakkend Nederland. Vanuit de markt komt ieder jaar weer regelmatig de vraag: wanneer start de nieuwe editie? Zo leeft dit evenement in de verpakkingswereld.

11 categorieën

Gezien het hoge aantal inschrijvingen in de Duurzaamheidscategorie heeft de organisatie besloten deze categorie op te splitsen in Duurzaamheid Food en Duurzaamheid Non-Food. Er is geen categorie meer voor Displays. Transportverpakkingen kunnen een plek vinden in de Innovatiecategorie.

Duurzaamheid Food
Duurzaamheid Non-Food
Food Houdbaar
Food Vers
Private Label
Promotionele Verpakkingen
Drankverpakkingen Alcoholisch
Beauty & Personal Care
Webretail
Innovatie Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen
Innovatie Techniek

Inschrijven vanaf 18 januari

Op woensdag 18 januari gaat de inschrijfmodule open via www.nlpackagingawards.nl. Het inschrijven kan tot en met woensdag 8 februari. De inschrijfmodule leid je stap voor stap door het inschrijvingsproces. Bij inschrijving is het noodzakelijk beeldmateriaal te uploaden. Zorg er dus voor dat er bij de inschrijving, het beeldmateriaal liggend en staand in hoge en lage resolutie gereed is

Nominaties bekendgemaakt op Empack

Op 5 april worden de nominaties bekendgemaakt op de eerste dag van de vakbeurzen Packaging Innovations en Empack in de Brabanthallen in Den Bosch. Op die dag zijn de nominaties ook online zichtbaar op de website van www.nlpackagingawards.nl.

Winnaars in Singer Theater Laren

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst op maandagmiddag 26 juni in het Singer Theater in Laren. De presentatie is ook nu weer in handen van Jort Kelder. De middag wordt afgesloten met een feestelijke netwerkborrel.