Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

Ervaar The Domino Difference in het gloednieuwe Digital Centre of Excellence in Nieuwegein

8 december 2022

Domino is verheugd te kunnen meedelen dat zijn nieuwe Europese Digital Centre of Excellence nu geopend is. Om deze mijlpaal te vieren organiseerde het bedrijf in oktober het eerste Spectrum Europe Event.

Tijdens dit tweedaagse evenement liet Domino niet alleen zijn huidige Digital Printing Solutions zien, maar waren ook relevante spelers uit de industrie uitgenodigd, zoals Jules Lejeune van FINAT, Ian Brigham van Cartor, Scott Whitworth van HSG, Rainer Feldbaum van F+V en Petra Gerritsma van Avery Dennison, om de huidige markttrends te bespreken en te praten over de toekomst van digitaal printen. Daarnaast waren 10 partners van Domino - Lake Image, Paragon, Grafotronic, Avery Dennison, LabelHub, GM Denmark, Rotocontrol, F+V, Nodema, UPM - uitgenodigd om te exposeren tijdens het Spectrum-evenement, wat hen een uitstekende gelegenheid bood om te netwerken en reclame te maken voor hun oplossingen.

Live demonstraties en Print Bar

Geen zorgen als u het Spectrum Event deze keer hebt gemist, het Digital Centre of Excellence is nu open om u te verwelkomen. U bent van harte uitgenodigd om meer te weten te komen over de Domino Digital Printing Solutions via een gepersonaliseerde live demonstratie of een gezellig gesprek in de Print Bar. Denkt u erover te investeren in een van de full colour inkjet labelpersen, zoals 's werelds meest bewezen 600dpi N610i pers of misschien de high performance 1200dpi N730i printer? Of bent u meer geïnteresseerd in de veelzijdige K600i hoge resolutie printer voor het printen van variabele data? Domino biedt persoonlijke live demonstraties en samples van al deze digitale printers.

Als u op zoek bent naar een gloednieuwe digitale golfkartonpers, heeft Domino de X630i pers waarmee u winstgevend korte en middellange marktkansen kunt ontwikkelen. U kunt uw golfkarton proefpakket ophalen tijdens uw bezoek.

Wilt u Domino binnenkort bezoeken in Nieuwegein? Om u in te schrijven voor een bezoek kunt u contact opnemen met uw lokale Domino-vertegenwoordiger of via de website.

Neem contact op