Abonneren  Inloggen

Graphius Group wint Golden Bridge Trade & Investment 2022 ESG Award

28 november 2022

Op 24 november ontving Graphius Group de Golden Bridge Trade & Investment 2022 ESG Award in de residentie van de Belgische ambassadeur in Londen. De awards zijn een initiatief van de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel in Groot-Brittannië (BLCC).

De Golden Bridge Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle Belgische en Luxemburgse bedrijven die handelen of investeren in het VK, zowel in de dienstensector als in de productiesector. Er worden prijzen uitgereikt aan meerdere categorieën, waaronder de Carbon Reduction Award, de ESG Award, Beste MKB en Beste Techbedrijf. De eerste 2 categorieën zijn nieuw in 2022 en onderstrepen de bijzondere aandacht van de jury voor bedrijven die zich gepassioneerd inzetten voor duurzaamheid, in het bijzonder Net Zero Targets en/of die duurzame, innovatieve producten of diensten leveren.

‘Het is een eer deze award in ontvangst te mogen nemen, zegt UK Sales Director Joris Deckers, ‘Bij Graphius streven we er voortdurend naar onze positieve impact te vergroten en onze negatieve verminderen. We zijn dan ook zeer tevreden dat deze inspanningen effect hebben.’

Als familiebedrijf besteedt Graphius niet alleen aandacht aan het milieu, maar ook de werknemers en de lokale gemeenschappen rond de verschillende sites worden in acht genomen bij het uitschrijven van de diverse strategieën. ‘We zijn ervan overtuigd dat we als bedrijf een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verwezenlijking van de Sustainable Development Goals die door de Verenigde Naties uitgetekend werden’, legt Joris Deckers uit. ‘Door transparant te schrijven in ons duurzaamheidsverslag en door te doen wat we schrijven, hopen we onze stakeholders te informeren en vooral te inspireren om zich aan te sluiten bij dit wereldwijde project.’

Bron & fotocredit: Graphius Group


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van PRINTmatters