Abonneren  Inloggen

Drukwerkdeal.nl steunt Prinses Máxima Centrum met kerstkaarten-actie

18 november 2022

Jaarlijks verkoopt Drukwerkdeal.nl miljoenen, voornamelijk zakelijke, kerstkaarten. Dit jaar heeft de internetdrukker een speciale set kerstkaarten aan de collectie toegevoegd. De set bestaat uit tien kaarten met vijf vrolijke kerstontwerpen. De netto opbrengst van de verkoop gaat naar de missie van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Partnership met het Prinses Máxima Centrum

De kerstkaarten komen voort uit het langdurige partnership tussen Drukwerkdeal.nl en het Prinses Máxima Centrum. Daarbij ondersteunt de drukker uit Deventer het onderzoeksziekenhuis voor kinderen met kanker met donaties, drukwerk en periodieke acties om nog meer donaties te realiseren voor het Máxima. Zo verkocht de online drukker eerder posters waarvan de opbrengst naar het Máxima ging en riep het bedrijf via de nieuwsbrief tienduizenden klanten op om direct te doneren aan het Máxima.

De Kerstkaarten voor het Prinses Máxima Centrum zijn hier te bekijken en te bestellen.


Geen nieuws missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief