Abonneren  Inloggen
Van onze partner Verspreiden Enzo

Goed nieuws: geen prijsverhoging van drukwerk voor huis-aan-huis verspreiding bij Verspreiden Enzo

12 oktober 2022

Door een optimalisatieprogramma van alle drukwerkopdrachten voert Verspreiden Enzo geen prijsverhogingen van drukwerk door. Het optimalisatieprogramma heeft een efficiënte manier van werken en zo kan het bedrijf kosten besparen. ‘We hebben wel een paar dagen extra nodig. Dus de standaard deadline gaat van donderdag naar dinsdag 12.00 uur. En door het transport te combineren verminderen wij de onnodige kilometers. Dat scheelt ook weer in de stikstofuitstoot.’

Geen verspilling van drukwerk

Met invoer van de Ja-sticker in sommige gemeentes wordt alleen reclamedrukwerk bezorgd bij huishoudens die dit graag ontvangen. ‘Met de Ja-sticker bespaar je gelijk op je drukwerkkosten en wordt er minder papier verspild. Ook het periodieke muteren van aantal huishoudens per wijk/postcode drukken wij er altijd genoeg en wordt er geen onnodige exemplaren gedrukt. Dit is beter voor jou als klant en voor het milieu.’

Voordelig drukwerk

‘Zoals de meeste mensen al weten zijn onze tarieven voor flyers en folders lekker voordelig. Maar laat ons ook eens een offerte maken voor het drukken van brochures, magazines of ander foldermateriaal.’

Aanloop naar de kerstdagen en de jaarwisseling

De tijd vliegt voorbij, voor je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Vanaf oktober/november beginnen weer de planningen vol te lopen. Vandaar dat Verspreiden Enzo alles op alles wilde zetten om het programma af te krijgen. ‘De juiste inkoop van papier, het combineren van meerdere bestellingen en het uitrijden naar de verschillende depots. En als er dan ook nog eens geen prijsverhoging van drukwerk nodig is, komt dat natuurlijk voor beiden partijen mooi uit.’

Kerstvakantie

Het kantoor van Verspreiden Enzo is in week 52 gesloten, vanaf vrijdag 23 december 12.00 uur tot en met maandag 2 januari. Plan daarom op tijd je opdracht in! Zie de aangepaste deadlines op https://www.verspreidenenzo.nl/levertijden. Lopende opdrachten worden wel gewoon uitgevoerd.