Abonneren  Inloggen

Wifac wordt dealer van Kodak

9 juni 2022

Vanaf 1 juli a.s. is Wifac dealer van Kodak. Dit betreft het volledige Kodak productportfolio inclusief service en applicatie in de Benelux. Daarnaast blijft Wifac dealer van Agfa offsetplaten, CtP systemen, service en applicatie voor Nederland.

Aanbod

Wifac zal haar aanbond uitbreiden met prepress-technologie en printoplossingen. Naast KODAK ACHIEVE en KODAK TRENDSETTER plaatbelichters, zal het bedrijf KODAK PRINERGY Production, Workflow-software, cloudgebaseerde KODAK PRINERGY On Demand Workflow-oplossingen en Kodak drukplaten, waaronder KODAK SONORA procesvrije platen aanbieden. Ook biedt Wifac Group service en ondersteuning voor de KODAK-producten die het verkoopt.

Problemen supply chain

Het besluit van Wifac om een tweede A-merk te voeren, is een gevolg van de toenemende druk op de markt van offsetplaten door problemen in de supply chain. Het bedrijf laat weten dat haar relaties gebaat zijn bij oplossingen die continuïteit bieden in het productieproces.

Verheugd

‘We zijn erg verheugd om de producten en systeemoplossingen van Kodak aan ons portfolio toe te voegen,’ zei Steven Yntema, Gedelegeerd Bestuurder, Wifac Groep. ‘De oplossingen van Kodak zetten de standaard voor productiviteit, kwaliteit en innovatie, het stimuleren van duurzame praktijken in de grafische industrie. Daarom kunnen we als Kodak-wederverkoper onze klanten uiterst aantrekkelijke en krachtige opties bieden.’

Uitstekende keuze

‘Wifac Group is een grote speler op de markt voor commercieel en verpakkingsdrukwerk en geniet van een bijna legendarische reputatie in de Benelux als betrouwbare partner voor de industrie’, aldus Giuliano Bianchet, VP, Regional Sales, EAMER, Kodak. ‘Dit profiel maakt Wifac Group een uitstekende keuze om onze oplossingen in deze belangrijke Europese markt te distribueren.’