Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Vermijd laattijdige betalingen met QR-codes

9 juni 2022

QR codes zijn alomtegenwoordig. Er mag dan ook worden aangenomen dat niemand nog moeite heeft met QR codes. Intussen heeft deze gemakkelijke, scanbare code ook z'n weg gevonden in het betaalverkeer. Even scannen, rekening kiezen en klaar. Ook voor het professionele betaalverkeer komen er meer toepassingen op de markt waarmee factuurverwerking vlotter gaat. Daarom ging MultiPress de samenwerking met PAY. aan: gebruiksgemak voor jou én je eindklant.

Elke professional wil toch dat hun facturen tijdig worden afgehandeld? Met PAY. kan je volautomatisch QR codes genereren, direct op je facturen in MultiPress. Je kan zelf kiezen welke betaalplatformen kunnen en mogen gebruikt worden, alle meest gangbare mogelijkheden zijn beschikbaar via het platform van PAY.

Ontdek nu de 4 voordelen van QR codes op je facturen in deze blog