Abonneren  Inloggen
Van onze partner Vogelaar

Een traktatie op de Vakdag

18 mei 2022

De dienstverlening van Vogelaar bestaat uit 3 onderdelen: Webshop Fulfilment, Promotie Acties en Print & Verzending. De meeste mensen kennen Vogelaar van de print- en verzendservices, bijvoorbeeld voor het maken, samenstellen en verzenden van een direct mail.

Vogelaar verzorgt dan voordelige verzending, snelle handling, het personaliseren van drukwerk en het sealen, banderen en couverteren van drukwerk. Daarnaast kunnen klanten bij ze terecht voor het uitbesteden van het voorraadbeheer van hun webshop, waarbij ook het verzenden wordt geregeld.

Ook heeft het bedrijf een eigen cash en refund platform ontwikkeld. Dankzij dit platform is het voor consumenten makkelijk om een refund aan te vragen. Ook kan de leverancier hiermee moeiteloos de refund uitbetalen of de aangevraagde producten laten leveren.

Deze combinatie van diensten maakt Vogelaar uniek. Ze ondersteunen klanten in het gehele proces van muismat tot deurmat. Wat je wensen ook zijn, ze regelen het voor je. Daarbij staan kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid centraal.

Mark Bonenkamp, directeur Vogelaar

Wie jarig is trakteert

Dit jaar staat Vogelaar op de Vakdag om deze unieke combinatie van diensten te promoten. Maar daarnaast staat het bedrijf er ook een beetje om het 50-jarige jubileum te vieren met alle bezoekers. In april bestond Vogelaar namelijk 50 jaar. Dat is best uniek in deze wereld, reden genoeg om er echt een feestje van te maken op de Vakdag! En wie jarig is trakteert, dus kom zeker even langs bij stand E21.

‘Ik kijk uit naar de Vakdag, omdat ik zin heb om alle nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied voorbij te zien komen en met anderen ons 50-jarige feestje te vieren. En natuurlijk om iedereen weer even te zien en te spreken, altijd leuk om bij te praten’, zegt Mark Bonenkamp, directeur Vogelaar.