Abonneren  Inloggen
Van onze partner Four Pees

Geautomatiseerd printproces van A tot Z

9 mei 2022

Four Pees werd in 2007 opgericht in de bruisende universiteitsstad Gent. Hun doel: automatisering die soepel verloopt. Zo helpen ze printactiviteiten naar een hoger niveau te tillen via een moeiteloze automatisering.

Nu, meer dan vijftienjaar later, biedt het bedrijf oplossingen die hele print- en verpakkingsproducties over de hele wereld stroomlijnen dankzij een lokale verankering met vertegenwoordigers alsook dankzij een wereldwijd netwerk van kwalitatieve resellers en integrators.

Of het nu gaat om advies, een softwareproduct of een naadloos geïntegreerde oplossing. Van idee, ontwerp en maatwerk tot en met een volledig geautomatiseerde productie. Kortom: probleemloze oplossingen voor problematische operationele uitdagingen.

Met een brede waaier aan personaliseerbare automatiseringsoplossingen stelt Four Pees klanten in staat om zich te concentreren op wat zij het beste doen: ontwerpen, creëren en produceren. Four Pees houdt van een goede uitdaging en zal nooit stoppen met het zoeken naar een oplossing. Laat ons de technische problemen verhelpen, het enige wat u hoeft te doen: Feel the good flow!

Philip Cremers, Sales Benelux bij Four Pees: ‘We merken dat sinds de laatste jaren, en vooral door de coronacrisis, de papierschaarste en het gebrek aan goed geschoolde profielen, steeds vaker gekeken wordt naar automatiseringsoplossingen om zo efficiënt en optimaal mogelijk te werken. We zijn blij om op de PRINTmatters Vakdag Print & Sign te staan en het gesprek aan te gaan met onze Nederlandse klanten, alsook door verdere informele gesprekken een vinger aan de pols te houden over pijnpunten in de Nederlandse markt.’

Bezoek Four Pees tijdens de Vakdag Print & Sign

Registreren voor de Vakdag