Abonneren  Inloggen

Koudfoliedruk inspiratiebrochure

4 mei 2022

In het winkelschap is het belangrijk dat een verpakking opvalt, ook een vouwkartonverpakking. Daarom heeft Grafische Groep Matthys een vernieuwde brochure gemaakt met inspiratie over koudfoliedruk, toepasbaar voor food en non-food verpakkingen.

Koudfoliedruktechniek

Met de innovatieve koudfoliedruktechniek kan je in één keer drukvellen maken met zilver/goud/holografische foliedruk + CMYK + Pantone kleuren + bijzondere lak-effecten. Dit kan op grootformaat vellen vouwkarton 72x102 cm. Naderhand enkel nog stansen en vouwplakken en je merk valt meteen extra op. Bovendien zijn vouwkarton-verpakkingen met koudfoliedruk 100% toegelaten in de recyclingstroom voor oud papier en karton. Zo krijgen ook luxe verpakkingen na gebruik een nieuw leven.

Vernieuwde brochure

Grafische Groep Matthys is specialist in koudfoliedruk sinds 2008 en werkt samen met tientallen vouwkarton-drukkerijen in België en Nederland. De drukker is lid van Vouwkarton Platform. Ze inspireren je graag met een vernieuwde brochure, 28 pagina’s boordevol opvallende mogelijkheden toepasbaar voor food en non-food verpakkingen.. Samen met jouw verpakkingspartners creëren ze een verpakking met impact.

Gratis exemplaar

Grafische Groep Matthys stuurt met vele plezier – gratis – een exemplaar van deze brochure. Meteen een schitterende start om na te denken over deze nieuwe mogelijkheden voor jouw merken. Vraag de brochure aan via onderstaande button.

Vraag de inspiratiebrochure aan