Abonneren  Inloggen
Van onze partner Dataline

Hoeveel bespaar jij met automatische prijscalculatie?

20 april 2022

De Calculatie Wizard van MultiPress kan haast elke printopdracht, hoe specifiek ook, tot in de kleinste details analyseren en de scherpste prijs automatisch calculeren. Niet alleen materiaalprijzen, oplagen, papiersoorten, print- en afwerkingstechnieken of -machines worden snel in kaart gebracht maar eveneens wordt de productietijd berekend zodat dit meegenomen kan worden in de offerte en de order.

Alle printmediatechnieken voor druk en afwerking kunnen tot in de puntjes geconfigureerd en berekend worden: alle vormen van drukwerk (offset, digitaal, groot formaat, sign), afwerking (lamineren, boekbinden, foliedruk, stansen, frezen, omzomen, etc.). Zo hoef je niet langer te vertrouwen op een ruwe schatting. Zelfs werknemers zonder grafische opleiding kunnen snel en eenvoudig een correcte offerte berekenen.