Abonneren  Inloggen

Verrijkende businessinformatie

17 maart 2022

De Vakdag Print & Sign vindt dit jaar plaats op 24 mei. Net als voorgaande jaren heten we je graag welkom in het NBC in Nieuwegein, voor een uitgebreid programma met inspirerende sessies en een volle beursvloer. In de Grand Hall zal Jeroen Smit deze dag het spits afbijten.

Hij is als onderzoeksjournalist bekend van DWDD, Pauw en Nieuwsuur. Hij schreef de boeken ‘Het Drama Ahold’ en ‘De Prooi’. De eerste werd zelfs managementboek van het jaar en voor de tweede, veel geherdrukte, titel ontving Smit de Machiavelli prijs.

Bedrijfsleven

Wat speelt er in het bedrijfsleven? Welke ontwikkelingen spelen naar verwachting een grote rol de komende jaren? Met zijn inspirerende presentatie brengt Smit verrijkende businessinformatie die je aan het denken zet en inzichten biedt voor toekomstig handelen.

Inschrijving Vakdag

De inschrijving van de Vakdag opent in april. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor de leukste dinsdag van het jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven nieuwsbrief