Abonneren  Inloggen

Aftrap Sign+ Awards

3 februari 2022

De inschrijving voor de Sign+ Award 2022, de tweejaarlijkse vakprijs in de signbranche, is geopend. Onder het motto ‘Let’s impress!’ worden signmakers uitgedaagd om innovatieve en creatieve projecten in te sturen.

Categorieën

Deelnemers strijden om awards in vijf categorieën: Indoor Signage; Outdoor Signage; Architectural & Interior Signage; Voertuigreclame & carwrapping en Tentoonstellings- en evenementenbouw. Dit betekent dat nagenoeg alle disciplines in de signmarkt - van zeefdruk tot lichtreclame, van graveren tot grootformaat printen - in aanmerking komen. In elke categorie wijst de vakjury drie genomineerden aan.

Een project aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni 2022. Ingezonden projecten moeten na 1 januari 2021 zijn gerealiseerd. Het wedstrijdformulier en wedstrijdreglement voor de Sign+ Award 2022 zijn te vinden op Sign.NL/award.

Elk bedrijf kan per categorie met één project meedoen.

Prijzen

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een speciale feestavond. Ze zijn automatisch genomineerd voor de overall titel 'Winnaar van de Sign+ Award 2022'. De winnaar krijgt een award en een bedrag van 1.000 euro. En met Fespa Nederland als sponsor is een extra prijs te winnen: de Fespa Nederland Innovatie Award. Naast de prijzen die de vakjury uitdeelt, kan in het najaar ook worden gestreden om de Publieksprijs.

Bron: Sign+