Abonneren  Inloggen

Start Veldhuis Media een nieuw Thialf?

11 januari 2022

Alsof er een tweede laagland ijsbaan is aangelegd. Zo strak en zo groot zijn de hallen van de binnenkort te betrekken drukkerij van Veldhuis Media. PRINTmatters nam even een kijkje in Meppel. In het eerstkomende PRINTmatters magazine komt een uitgebreid interview met de eigenaren van Veldhuis Media.

Een drukkerij met 100 werknemers verhuizen van Raalte naar Meppel. Oscar Jager en Erwin de Lange, eigenaren van Veldhuis Media doen ‘t. Als PRINTmatters op 10 januari het pand bezoekt waar eind mei de hele onderneming moet draaien, wordt de vloer van de nabewerking voorzien van een nieuwe epoxy coating.

De drukkerij wordt 2 x zo groot

Het enorme complex, dat 2 x zo groot is als de 4500 m2 nu in Raalte, wordt in sneltreinvaart gereed gemaakt voor installatie van de drukkerij- en nabewerkingsactiviteiten. De nabewerking met de garenloos lijmstraat, de hechtmachines en de vouwmachines is de eerste afdeling waarvoor machines verhuizen.

5 Komori 70 x 100 persen op een rij

In de drukkerijruimte zijn de eerste verhogingen voor de 2 nieuwe Komori achtkleurenpersen met omkeertrommel al in beton gegoten. Met 2 achtkleurenpersen uit Raalte en nog een nieuwe vijfkleurenpers staan er straks 5 70 x 100 Komoripersen in gelid 24/7 te draaien.

Eind mei moet de gigantische operatie klaar zijn. Neem een proefabonnement en lees het interview in de aanstaande PRINTmatters.

Neem een proefabonnement