Abonneren  Inloggen

PSI wegens Covid verzet

3 december 2021

RX Austria & Germany, de organisatie van PSI, de Europese vakbeurs voor de promotionele productenindustrie, heeft besloten om de beurs uit te stellen. Dit naar aanleiding van de aanhoudende pandemie. De nieuwe datum moet exposanten en bezoekers meer planningszekerheid bieden.

26-28 april

Waar PSI, Viscom en Promotex Expo eerder als afzonderlijke beurzen werden opgezet, zullen de laatste twee nu opgenomen worden in PSI. De beurs zou plaatsvinden van 11-13 januari 2022, maar is nu verzet naar 26-28 april 2022.

Planningszekerheid moeilijk

Petra Lassahn, beursdirecteur bij PSI

“De pandemie in heel Europa maakt planningszekerheid op middellange termijn moeilijker voor organisatoren, exposanten en bezoekers van beurzen”, zegt Petra Lassahn, beursdirecteur bij PSI, die het hernieuwde uitstel betreurt. De huidige ontwikkelingen in de Covid-19-pandemie “zorgen momenteel voor grote onzekerheid bij exposanten en bezoekers”, zegt Lassahn.

Geleid door behoeften van de markt

De soms strenge reisbeperkingen en quarantainevoorschriften vergroten de zorgen over internationale beurzen. “Helaas heeft dit ook gevolgen voor de PSI in Düsseldorf en de meer dan 350 exposanten”, aldus Lassahn. Het uitstel van de beurs van januari 2022 naar de nieuwe datum van april 2022 werd besloten “in nauwe afstemming met onze exposanten en partners, evenals met handelaren en adviseurs van promotionele producten. We laten ons leiden door de behoeften van de markt.”