Abonneren  Inloggen
Van onze partner Drukwerkdeal.nl

Samenwerking Drukwerkdeal.nl en Prinses Máxima Centrum

25 november 2021

Internetdrukker Drukwerkdeal.nl sluit een meerjarige samenwerking met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De drukker gaat zich breed inzetten voor het centrum: naast een jaarlijkse donatie, ondersteunt Drukwerkdeal.nl het Máxima met een jaarlijks budget voor drukwerk en ander promotiemateriaal en zet het ieder jaar een campagne op om nog meer donaties op te halen.

Algemeen directeur Haico Meijerink spreekt daarom ook liever niet van een sponsoring, maar van een partnership: “Dit is niet zomaar een sponsoring, maar een intensieve samenwerking”, legt Meijerink uit. “We geven elk jaar een mooie donatie, wat natuurlijk ook enorm waardevol is voor het Máxima. Want met dat geld doen ze onderzoek en werken ze aan allerlei manieren om het leven van de kinderen in het Máxima te verbeteren. Maar we wilden meer doen. Dus ondersteunen we ze ook met onze producten en diensten: het Prinses Máxima Centrum kan elk jaar rekenen op een budget om drukwerk en andere bedrukte promotieartikelen bij ons te bestellen. En we zetten ons nog meer in: ieder jaar zetten we een campagne op om met originele acties onder ons publiek nog meer geld in te zamelen voor de kinderen van het Máxima, die wij superhelden vinden”.

Orange Friday

Drukwerkdeal.nl trapt de samenwerking knallend af met Orange Friday. Een nationale actiedag op 26 november, Black Friday. De drukker roept het hele land op om de uitverkoop eens links te laten liggen en het bespaarde geld uit te geven aan een goed doel: het Prinses Máxima Centrum. Via www.orange-friday.nl kunnen bezoekers posters kopen waarvan de gehele opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum gaat. Via de site rechtstreeks doneren aan het Prinses Máxima Centrum kan ook.

Bron: Drukwerkdeal.nl