Abonneren  Inloggen
Van onze partner Domino Benelux

De monochrome printoplossing K630i

8 november 2021

Maak kennis met de K630i van Domino Benelux. Een printoplossing voor de productie van grote volumes bij hoge snelheden. De sterkste eigenschappen zijn snelheid en consistentie.

K630i

De K630i is zeer productief, met de mogelijkheid om meer dan 20 miljoen pagina's per maand te drukken, of 36 miljoen meter per jaar, zonder vermindering van de printsnelheid, kwaliteit of printvolume, of het nu in simplex of duplex configuratie is. De K630i single engine duplex is uniek in de industrie voor een productiepers van deze klasse - het verhoogt de beschikbaarheid van productievloeroppervlak met ten minste 50% in vergelijking met twin engine apparaten.

Toepassingen

Voor gebruikers van grote volumes in de transactionele en direct mail-markt levert de K630i de hoogste kwaliteit tegen de laagste kosten per pagina. U kunt kiezen tussen goedkope zwarte gepigmenteerde inkt met een hoge opaciteit op waterbasis of de zeer impactvolle Domino UV-uithardende inkt die is ontworpen voor een breed scala aan substraattypen, waaronder hoogglans gecoate media. Voor de on-demand boeken- en handboekensector biedt de bijna-fotokwaliteit op hoge snelheid een uitzonderlijk rendement op uw investering.

Productiviteit

Met een reeks van 12 modellen met twee snelheden – 75 m/min of 150 m/min, in drie printbreedtes van 333 mm, 445 mm of 540 mm, en met simplex of duplex opties, is de K630i gebouwd voor de mid-range hoog volume productie. Zijn kleine voetafdruk heeft een hogere output per vierkante meter dan enige andere printoplossing in zijn klasse.

De Intelligent Technology of i-Tech-functies, staan voor ontwikkelingen die efficiëntie, gebruik, functionaliteit en betrouwbaarheid meetbaar verbeteren.

Een ander voorbeeld is het i-Tech ActiFlow-systeem. Dit systeem recirculeert automatisch inkt in de printkop om luchtbellen te verwijderen. De revolutionaire i-Tech CleanCap-technologie voor automatische reiniging en afsluiting van de printkop is een consistent gecontroleerd proces dat handmatige operator interventies vermindert. Tot slot is er nog i-Tech StitchLink. Dit is een systeem dat het uitlijnen en stitchen van printkoppen heel eenvoudig maakt.

Betrouwbare consistente printresultaten

Vergeleken met andere digitale printtechnologieën is de piëzo-inkjet, met gepigmenteerde, op waterbasis of UV-uithardende inkt, een contactloze printmethode met weinig bewegende elementen. In vergelijking met tonertechnologie is er minder behoefte aan handmatige interventie. Hierdoor print u betrouwbaarder, efficiënter en zijn de ondersteuningskosten lager.

De hoogwaardige gepigmenteerde inkten van Domino printen uitzonderlijk effen zwart en dankzij ons gebruik van grijstinten-inkjettechnologie printen we met een native resolutie van 600 x 600 dpi, wat uitstekende halve tonen en vaste delen oplevert.

Domino, sinds 1978

Sinds 1978 pioniert Domino met innovatieve inkjet technologieën en inmiddels bestaat de productenrange uit een imposante reeks printers van diverse technologieën. Domino heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd voor het leveren van bewezen betrouwbare printoplossingen, maar staat evengoed bekend om haar uitstekende klantenservice en ondersteuning. Afhankelijk van de sector, toepassing en de te printen ondergrond adviseert Domino haar klanten de best passende printtechnologie.