Abonneren  Inloggen

Twee nieuwe MT-leden voor Drukwerkdeal.nl

2 november 2021

Het bedrijf uit Deventer versterkt het managementteam met Ellen van Hemert en Carolijn Lentz, om de positie van het online portaal voor bedrukte producten van Nederland en België verder uit te breiden.

Drukwerkwebshop van de toekomst

Van Hemert zal in haar rol als CPO Drukwerkdeal.nl op weg helpen naar de drukwerkwebshop van de toekomst, met een ultieme gebruikerservaring voor de klanten. Ze vervulde die rol eerder bij kaarten- en cadeauwebshop Greetz. Voor die tijd was van Hemert onder andere actief als portal manager bij folderverspreider Spotta waar ze aan de wieg stond van het digitale folderplatform Folders.nl.

Positie van marktleider verstevigen

De tweede versterking is Carolijn Lentz. De CCO neemt vele jaren aan managementervaring in retail en digital mee en heeft als doel om de positie van Drukwerkdeal.nl als marktleider te verstevigen en onder meer via innovaties uit te breiden. Eerder werkte Lentz als CCO voor Greetz en designmarktplaats Creative Fabrica en verdiende ze haar sporen in verschillende managementposities bij Bol.com, Kleertjes.com, Paula’s Choice en Albert Heijn.

Bron: drukwerkdeal.nl