Abonneren  Inloggen
Van onze partner FESPA Nederland

A bond for creating a beautiful world

7 oktober 2021

Met het internationale FESPA-netwerk sta je er als print- en signondernemer niet alleen voor. Maak kennis met FESPA Nederland en ontdek wat je samen kunt bereiken voor de visuele communicatie-industrie.

FESPA Nederland inspireert ondernemers door kennis te delen en netwerken met elkaar te verbinden. Ieder print- en signbedrijf is uniek. Tegelijkertijd zijn er overeenkomsten en gezamenlijke belangen. Tijdens bijeenkomsten is er contact met elkaar en ruimte voor een gesprek en discussie. Door ervaringen te delen wordt kennis verbreed. Daarmee kunnen ondernemers aan de slag om toekomstbestendiger te worden.

Als FESPA Nederland-lid heb je een streepje voor, tijdens FESPA-events (zoals gratis entree en toegang tot de FESPA Lounge). Daarnaast ontvang je wekelijks een nieuwsbrief en krijg je toegang tot alle Club FESPA Nederland-evenementen. Het portal van het wereldwijde FESPA, met onderzoeksresultaten en white papers over de industrie, kun je gebruiken als inzicht v oor de strategie van je eigen organisatie.