Abonneren  Inloggen

The Print Show uitgesteld

30 juni 2021

De organisatoren van The Print Show hebben bevestigd dat de 2021-editie van het op het VK gerichte evenement wordt uitgesteld tot 2022 vanwege aanhoudende zorgen over Covid-19. Het evenement zou in Birmingham plaatsvinden van 28 tot 30 september.

Nieuwe datum 20 tot 22 september

Vanwege een recente toename van Covid-19-gevallen en onzekerheid over het niveau van maatregelen en beperkingen die waarschijnlijk in september van kracht blijven in het Verenigd Koninkrijk, hebben de organisatoren het besluit genomen om het evenement uit te stellen tot de herfst van volgend jaar. Het evenement vindt nu plaats van 20 tot 22 september in het NEC.

‘Beste beslissing’

‘We zijn ongelooflijk teleurgesteld dat we de show moeten uitstellen, maar met zoveel onzekerheid over waar we in september zullen zijn, denken we dat dit de beste beslissing is voor zowel exposanten als bezoekers’, zegt evenementdirecteur Chris Davies.

‘We willen dat al onze deelnemers zich veilig en op hun gemak voelen tijdens de show. Gezien de situatie met betrekking tot het stijgende aantal positieve gevallen, in combinatie met de onzekerheid over waar het VK in de herfst zal zijn, weten we gewoon niet met wat voor soort beperkingen we te maken zouden krijgen, en of het evenement zou kunnen doorgaan.’

Boekingen doorgeschoven

Bijna alle bedrijven die zich dit jaar hebben aangemeld om op de beurs te exposeren, hebben ermee ingestemd om hun boeking gratis door te schuiven naar 2022.