Abonneren  Inloggen
Van onze partner FLYERALARM

Marketing event ‘Flyeralarm On Stage’ in De La Mar Theater: juist wel.

17 december 2020

Ondanks de lockdown kondigt Flyeralarm On Stage vandaag zijn nieuwste editie aan en daarbij – gedurfd – de locatie: het Nieuwe De La Mar theater. Met thema ‘ondernemen bij tegenwind’ is deze aankondiging boter bij de vis.

Jos Burgers

Op 9 maart trapt Jos Burgers de middag af. Het seminar gaat over vallen en opstaan. Reizen en herrijzen. Denken en doorgaan. Een inspirerende steun in de rug voor ondernemend Nederland.

Borrelpraat

“Juist nu is het zo waardevol om geïnspireerd te worden, om van elkaar te leren, om de zeilen bij te stellen”, aldus de organisatie. Ze gaan uit van een fysiek evenement, met een podium, een lobby en veel borrelpraat. En mochten de coronamaatregelen ondanks al het enthousiasme toch anders eisen? “Dan zullen we bijsturen” zo stellen ze, “Want dat, dat is nou precies waar deze show over gaat”. 

Roeien en groeien

Met een vleug humor leert de middag hoe je op termijn altijd de winde weer in de rug krijgt. Inspiratie komt van twee keynotes. Allereerste befaamd spreker en de meester in de eyeopeners, Jos Burgers. De auteur van “wacht niet op de wind, ga roeien!” ziet de klant als reddingboei. Voor je het weet zie jij dat ook. Dan is er Maarten Timmerman-Zubani, de geen-man-overboord zeeman, en tevens drijvende kracht achter Flyeralarm, die ons de kunst van het drijven leert. Tot slot als knallende afsluiter: het ondernemers panel waar gepeperde CEO’s pittige stellingen met hun eigen ervaringen kruisen. Interactief met de zaal. Host en top-marketeer Jasmijn Rijcken belooft van dit alles een enthousiast geheel te maken, een show! Want de show must go on. Juist nu.

Flyeralarm On Stage

Flyeralarm On Stage is een terugkerend evenement geproduceerd door Club Flyeralarm, de club waar merken van gaan vliegen, ism drukkerij Flyeralarm NL en de podcast Merkversterkers. De succesformule Flyeralarm on Stage, voorheen exclusief voor Flyeralarm clubleden, is voor het eerst openbaar toegankelijk.

Info en kaarten a €150,- via de website .