Abonneren  Inloggen

Sign & Print Expo naar juni

2 november 2020

Sign & Print Expo 2021 heeft bekendgemaakt dat het event, dat gepland stond voor 16, 17 en 18 maart, verplaatst wordt naar juni. Daardoor wordt de kans groter geacht dat het event, met of zonder veiligheidsmaatregelen, doorgang kan vinden.

Rowdy van den Nieuwenhuizen, Marketing Manager Sign & Print Expo: ‘Nadat we in 2019 een succesvolle introductie hebben gehad van Sign & Print Expo, als opvolger van de voorheen Grafische Vakbeurs & Vakbeurs Sign, hebben we het afgelopen voorjaar een zeer hectische periode gekend met het kleinschalige Sign & Print Festival. De persconferentie die op de laatste dag van Sign & Print Festival werd gehouden, is het begin geweest van een langdurige periode van onzekerheid in de beursplanningen. Drupa en FESPA zijn ten gevolge van corona opgeschort naar 2021, dit bracht voor onze exposanten een ongevraagde moeilijke situatie met zich mee. Samen met onze huidige exposanten hebben we de beslissing genomen Sign & Print Expo 2021 te verplaatsen naar het einde van het voorjaar.” De nieuwe datum zorgt voor een betere spreiding qua events in het voorjaar en biedt exposanten tevens de mogelijkheid om na Drupa 2020 de nieuwste trends en ontwikkelingen te tonen aan het Nederlandse publiek op Sign & Print Expo 2021.’

Nieuw thema

De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende, eigenzinnige kunstvormen. Dat is de reden om voor de komende editie te kiezen voor het nieuwe thema ‘museum of visual communication’.