Abonneren  Inloggen

Nieuwe CRON plaatbelichters

2 november 2020

CRON heeft het programma plaatbelichters uitgebreid met twee nieuwe CTP-modellen. De nieuwe modellen hebben volgens de fabrikant een geheel nieuw ontwerp met een gebruikersvriendelijk bedieningspanel voor een optimale interactie tussen operator en machine.

Beide nieuwe modellen hebben een aanzienlijk grotere laadcapaciteit voor offsetplaten. De belichters kunnen worden uitgerust met laadunits voor 100, 500 of 1.500 platen. Ook kan er een multi-cassette worden geïnstalleerd. De nieuwe CRON CTP oplossingen zijn energiezuiniger ten opzichte van de huidige belichters.

68 platen per uur

Het H-model heeft een enkele drum. Hierin heb je de types 4672H, 4696H en 46128H. De eerste cijfers staan voor het formaat (46) en de cijfers die volgen voor het aantal laserdiodes. Het tweede model (T) is die met een Dual-Drum. Hierin zitten de types 4613T en 4617T. Het type 4617T is de snelste belichter en heeft een output van 68 platen per uur.

In de Benelux en Duitsland worden CRON CTP-oplossingen en Blackwood offsetplaten verkocht door AtéCé Graphic Products, die als exclusief distributeur ook de service en het onderhoud uitvoert.

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafisch handelshuis én onafhankelijk producent van Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken en PressClean wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich als totaalleverancier rechtstreeks en met partners op de grafische industrie in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië en Servië. AtéCé levert nagenoeg alles voor prepress en press. Het productportfolio bevat – naast de grafische verbruiksmaterialen die AtéCé zelf produceert – merken waarvan AtéCé de vertegenwoordiging heeft. In Nederland is AtéCé exclusief vertegenwoordiger van Komori offsetdrukpersen en Scodix digitale drukwerkveredeling machines. AtéCé voert in ons land drukinkten van de merken Sun Chemical, Deutsche Druckfarben en de UV, LED UV en H-UV inkten van Siegwerk. Het programma rubberdoeken, stripdoeken en lakplaten bevat de toonaangevende merken PrintCare, Conti-Air, Phoenix Xtra Print, Kinyo, Sava en Day. In de Benelux is AtéCé onder andere hoofddealer van het complete programma grafische producten, workflow en apparatuur van Kodak en dealer van JWEI snijplotters en AMS LED UV drogingsoplossingen. Voor de Benelux en Duitsland is AtéCé exclusief distributeur van CRON CTP oplossingen en voor Europa master distributor voor Blackwood, Mitsubishi en NOVA offsetplaten.