Abonneren  Inloggen

InPrint München volop in de voorbereiding

30 oktober 2020

InPrint 2021, de beurs over printtechnologie toegepast in industriële omgevingen, staat gepland van 9 – 11 maart in München. De organisatie laat weten, rekening houdend met veiligheid voor allen, dat er gewoon doorgewerkt wordt om de beurs te realiseren.

Om andere exposanten en bezoekers te overtuigen mee te doen, geeft organisator Mac Brooks Exhibition alvast een rijtje namen door van bedrijven die van de partij zullen zijn: Agfa, EMM Siebdruckmaschinen, Global Inkjet Systems (GIS), Hamamatsu Photonics Deutschland GmbH, Hymmen, Inkatronic GmbH, KNF Neuberger GmbH, Maschinenbau Bochonow GmbH, Siegwerk Druckfarben and Xaar plc.

Drukken en printen op glas en metaal

De exposanten tonen mogelijkheden en innovaties voor printen en drukken met technieken, zoals inkjet en zeefdruk op vlakke, ruwe en gebogen oppervlaktes. De uitingen zien bezoekers terug op diverse materialen, zoals plastic, hout, folie, glas, keramiek en metaal.

Golf- en vouwkarton

Het event vindt gelijktijdig plaats met de beurzen ICE Europe en CCE International. De eerste toont de nieuwste innovaties op het gebied van rotatief verwerken van materialen als film, papier en textiel. De tweede richt zich op puur op de markten voor golf- en vouwkarton, waarvan bezoekers ook interesse hebben in bedrukking van verpakkingsoplossingen.

In 2019 verwelkomde Mac Brooks 136 exposanten en 2.755 bezoekers uit 60 landen op de beurs in de Messe München. 55% van de bezoekers kwam uit Duitsland.