Abonneren  Inloggen

HappyPrinting start nu ook in Georgië

30 juli 2020

Het Nederlandse HappyPrinting, wereldwijd online printplatform dat lokale printers verbindt met lokale klanten, kondigt de samenwerking aan met Printarea in Tbilisi voor de lancering van HappyPrinting Georgië.

HappyPrinting bouwt al een paar jaar aan een wereldwijd netwerk. PRINTmatters interviewde de oprichters vorig jaar naar aanleiding van de expansie van de onderneming. In 2019 stapte Peak Capitalnog in met een stevige investering. Sven Rusticus, ceo van HappyPrinting, over de recente ontwikkeling: ‘Georgië, met bijna vier miljoen mensen, is een land met een groot potentieel voor online printen. Met onze plug & play-oplossing, inclusief branding en marketing, kunnen we snel en effectief starten in Georgië.’

‘Gewoon slim’

Tina Sanadze, ceo van Printarea en helemaal rechts op de foto: ‘We zijn erg verheugd om partner te zijn van HappyPrinting. We houden van het merk, het platform en de energie om internationaal uit te rollen. Wij geloven in de visie om een ​​wereldwijd netwerk van printpartners te creëren die één merk en één platform delen. Het is gewoon slim.’ Na de lancering in Georgië delen HappyPrinting en Printarea de ambitie om verder uit te breiden naar de regio in landen als Armenië en Azerbeidzjan.

HP innovatiepartner

HappyPrinting is een innovatiepartner van HP Indigo en biedt zijn plug & play-oplossing aan HP Indigo-klanten over de hele wereld die hun bedrijf willen laten groeien in web-to-print. HappyPrinting is gevestigd in Nederland en gestart in 2017. Drukkerijen wereldwijd kunnen gebruik maken van haar online print- en marketingoplossingen. HappyPrinting creëert een wereldwijd netwerk van lokale printers, gebaseerd op een platform, die hunkennis delen in technologie, innovatie en marketing.