Abonneren  Inloggen

Marco Aarnink: tweede crisis dient zich aan

12 augustus 2019
Premium

‘Opnieuw ontstaat er flinke overcapaciteit in de grafische markt,’ zegt Print.com-eigenaar Marco Aarnink. ‘Tijdens de crisis waren het vooral offsetdrukkers die daarom omvielen. Nu komen er te veel digitale productiemiddelen, met een nieuwe grafische crisis als mogelijk gevolg.’

Tijdens een interview begin augustus met Marco Aarnink over ontwikkelingen bij zijn nieuwe onderneming Print.com -waarover meer in de september-editie van PRINTmatters- komt het onderwerp printcapaciteit aan de orde. Zijn mening over de situatie in Nederland is behoorlijk alarmerend. De voormalig eigenaar van Drukwerkdeal is vorig jaar gestart met Print.com en inmiddels (mede-)eigenaar van twee grafische productiebedrijven. Da


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren