Abonneren  Inloggen

Printmedia blijven onmisbaar in marketing

11 juni 2019
Premium

Merken die hun marketingbudget nauwelijks uitgeven aan printmedia lopen op de lange termijn veel inkomsten mis. Dat stelde Faye Hawkins 24 mei tijdens het Intergraf-congres “Print Matters for the Future” in Londen. Hawkins is directeur van FirstBaseUnlimited.com, een marketingbureau voor leadgeneratie in de zakelijke markt. 'Het niet direct kunnen meten van het effect van Print is een obstakel.'

Hawkins sprak tijdens het congres "Print Matters for the Future" in het Londense Hilton Syon Park hotel. Het congres werd georganiseerd door de grafische branchekoepel Intergraf en trok 78 internationale bezoekers. Het in hartje Londen gevestigde FirstBaseUnlimited.com&


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren