Abonneren  Inloggen

Toptips voor InDesign

28 maart 2019
Premium

Met InDesign kan al heel erg veel, maar met wat handige tips kan er nog meer. Jan Ris zet er zes op een rij, variërend van mogelijkheden met tabs, het omzeilen van de beperkingen van fotokaders en het beheren van scripts tot het importeren van INDD- en IDMS-bestanden in InDesign en het maken van hex-kleuren.

Tips voor tabs Tabs gebruik je om tekst netjes uit te lijnen of om (kleine) tabellen op te maken. De regel daarbij is: nooit meer dan één tab per tabpositie. InDesign kan tekst links, gecentreerd en rechts op de tab uitlijnen, maar kan dat ook op de decimale punt (in het Nederlands een komma). Je kunt zelfs op een willekeurig teken uitlijnen, zoals een puntkomma of bijvoorbeeld de letter a. In alle gev


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren