Abonneren  Inloggen

Nieuwe flexopers op open huis W&H

4 maart 2019

De Duitse machinebouwer W&H organiseert op 27 en 28 maart een open huis, waarbij de flexopers Novoflex 2 haar primeur beleeft. Het event van de producent van machines voor de markt van flexibele verpakkingen vindt plaats in Lengerich, bij Osnabrück.

Met de wervende slogan "Experience the Future of Flexo" benadrukt de bouwer W&H (Windmöller & Hölscher) dat het bij de primeur van de nieuwe flexodrukpers Novoflex 2 gaat om een machine vol moderne snufjes. Het nieuwe productiemiddel is ontwikkeld voor de markt van flexibele verpakkingen. Er wordt overigens meer getoond dan alleen de nieuwe pers. Ook besteedt de organisator aandacht aan de plaatmaaktechniek van Kodak Flexcel Solutions. Beide dagen bieden het zelfde programma en duurt van 10 tot 15.00 uur.
Familiebedrijf W&H telt bijna 3.000 medewerkers en levert in 150 landen wereldwijd aan drukkers van flexibele verpakkingen.
Vooraf aanmelden is nodig en kan via: T +49 5481 14 2412 of Dominique_Alhaeuser@wuh-group.com