Abonneren  Inloggen

Website in een uurtje

18 februari 2019
Premium

Je wilt pronto een responsive website maken, maar je hebt geen zin in WordPress. Dat is weliswaar ook voor de beginner bedoeld, maar niet bijster intuïtief te noemen. Muse leek een tijdje de perfecte oplossing voor het bouwen van sites door vormgevers, maar die mooie app heeft Adobe onlangs de nek omgedraaid. Misschien is Adobe Portfolio dan de oplossing voor je. Jan Ris legt uit hoe het werkt.

Adobe Portfolio is toegankelijk, mede door de goed vormgegeven templates, is makkelijk te leren en je kunt er net zoveel pagina’s mee maken als je wilt. Bovendien host Adobe je site gratis op hun servers. Er plakken ook wel wat nadelen aan Portfolio. Zo mag je maar vijf sites maken met je CC-abonnement en daarvan mag je er slechts één on line zetten. Maar oordeel zelf: volg onze workshop Portfolio en leer de benodigde techniek in slechts tien stappen. O


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren