Abonneren  Inloggen

Onderzoek: papieren mail respondeert beter

28 augustus 2018
Premium

Hoewel communicatie grotendeels digitaal is geworden, blijft papier in allerlei situaties van toegevoegde waarde. Neem Direct Mail: uit onafhankelijk neuro-wetenschappelijk onderzoek blijkt dat fysieke mail in veel gevallen beter respondeert dan digitale mail.

De Canadese Post schakelde True Impact Marketing in, Canada’s grootste onderzoeks- en strategiebureau op het gebied van neuromarketing, om werving via papieren mail te vergelijken met die via schermen. De onderneming wilde weten of direct mail nog steeds van belang is in de huidige digitale wereld. En of de tactiele ervaring van invloed is op de manier waarop consumenten ermee omgaan en responderen. De resultaten zijn duidelijk: papier respondeert beter dan digitale werving.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren